Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner?
Du kan även hämta i butik eller hämta hos ombud.
Bra köp! Intensivt och mustigt pangvin från italien i en stilren box!
Suzanne Ribbing, Vinbörsen oktober 2024
Ett imponerande boxvin till höstens rustika rätter
Jozo Glavas, Vinbanken november 2024
Bra köp! Det märks att druvorna levt under den stekheta sol då den visar upp tydlig fruktighet där björnbär, körsbär och hallon är de bär som genast dyker upp i smakbiblioteket. En fläkt av kaffe visar sig väl inne i munnen och även chokladtoner. Ladda en ost och charkbricka och du har en bombsäker kombo till detta rödtjut
Jenny Asplund, Vinbörsen november 2024
FYND!
vinboxen, oktober 2024
Bra köp! Minimalistisk design, maxat innehåll!
Eva Weckström, Vinbörsen oktober 2024
96 poäng!
Luca Maroni november 2024
En italiensk smakexplosion för de som vill ha extra allt! Det är inte många boxar för 249 kr som erbjuder så här mycket karaktär.
Tack vare vinets karaktär är det en perfekt följeslagare till smakrika maträtter. Det passar utmärkt till peppriga kötträtter, vilt, eller till och med en vodkapasta. För den som föredrar sällskap och en ost- och charkbricka är The Bomb också ett utmärkt val.
Tappkran Vinge
NA
1.1 gram/100ml
Negroamaro 50%, Primitivo 30%, Cabernet sauvignon 20%
Vinet får njuta av en eklagring (dels på fransk ek, dels på amerikansk ek) vilket tillför ytterligare lager av komplexitet med subtila toner av kaffe och choklad.
7292308
Vad gör detta vin så explosivt smakrikt? Svaret ligger i eklagringens balans, och valet av extra smakrika druvsorter från ekologiska vingårdar i södra Italien. Druvorna som används i The Bomb odlas med ekologiska metoder i södra Italien, en region som njuter av ett överflöd av soltimmar. Detta exceptionella soliga klimat gör att druvorna når sin maximala mognadspotential, vilket i sin tur ger upphov till ett kraftfullt och smakrikt vin. Druvblandningen, som består av den lokala druvan Negroamaro, Primitivo (även känd som Zinfandel) och den internationellt hyllade druvan Cabernet Sauvignon, skapar en perfekt blandning för att uppnå maximal smakrikedom och komplexitet.
VINMAKNING SOM SKAPAR EXPLOSIV SMAKRIKEDOM
The Bomb är en explosion av smaker och en hyllning till noggrann vinmakning. Vad gör detta vin så explosivt smakrikt? Svaret ligger i eklagringens balans, och valet av extra smakrika druvsorter från ekologiska vingårdar i södra Italien. Här är en närmare titt på vad som gör detta vin så unikt och smakrikt.
NOGA UTVALDA DRUVSORTER
Druvorna som används i The Bomb odlas med ekologiska metoder i södra Italien, en region som njuter av ett överflöd av soltimmar. Detta exceptionella soliga klimat gör att druvorna når sin maximala mognadspotential, vilket i sin tur ger upphov till ett kraftfullt och smakrikt vin. Druvblandningen, som består av den lokala druvan Negroamaro, Primitivo (känd som Zinfandel) och den internationellt hyllade druvan Cabernet Sauvignon, skapar en perfekt blandning för att uppnå maximal smakrikedom och komplexitet.
MAXIMERAD VINMAKNING
Druvorna skördas vid optimal mognad och just denna druvblandning ger en explosiv synergi. Resultatet är ett intensivt, mustigt och generöst vin med förtrollande toner av björnbär och mörka körsbär. Vinet får sedan njuta av en eklagring, dels på fransk bergsek (Quercus Petraea) och dels på amerikansk vitek (Quercus Alba), vilket tillför ytterligare lager av komplexitet med subtila toner av kaffe och choklad.
MATCHA MED SMAKRIK MAT
Tack vare vinets karaktär är det en perfekt följeslagare till smakrika maträtter. Det passar utmärkt till peppriga kötträtter, vilt, eller till och med en vodkapasta. För den som föredrar sällskap och en ost- och charkbricka är The Bomb också ett utmärkt val. Det är en explosion av smaker som förgyller din matupplevelse och sällskapet runt bordet.