Öppna meny

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 2 st kokta hummrar
  • 2 st romansallad
  • 1 knippe ruccolasallad
  • 0,5 dl pinjenötter
  • 50 gr hyvald parmesanost
  • Dressing
  • 1 äggula
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 st hackade sardelltryfflar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 dl olivolja
  • salt & svartpeppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Plocka ur hummerköttet ur de kokta hummrarna.

Spar klorna hela för garnering och skär ner det resterande köttet i mindre bitar.

Rosta pinjenötterna i het panna, och riv salladsbladen i mindre delar.

Mixa äggulan tillsammans med senap, vitlök och sardellfiléerna.

Tillsätt olivoljan och smaka av med salt och peppar.

Vänd ner salladen i dressingen och tillsätt hummerbitarna.

Strö över pinjenötterna, den hyvlade parmesanen och garnera med hummerklorna.

Stäng

Plocka ur hummerköttet ur de kokta hummrarna.

Spar klorna hela för garnering och skär ner det resterande köttet i mindre bitar.

Rosta pinjenötterna i het panna, och riv salladsbladen i mindre delar.

Mixa äggulan tillsammans med senap, vitlök och sardellfiléerna.

Tillsätt olivoljan och smaka av med salt och peppar.

Vänd ner salladen i dressingen och tillsätt hummerbitarna.

Strö över pinjenötterna, den hyvlade parmesanen och garnera med hummerklorna.

Inköpslista

Stäng
2 st kokta hummrar
2 st romansallad
1 knippe ruccolasallad
0,5 dl pinjenötter
50 gr hyvald parmesanost
1 äggula
1 msk dijonsenap
2 st hackade sardelltryfflar
1 pressad vitlöksklyfta
2 dl olivolja
salt & svartpeppar

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget