Recept
Bulgursallad med grillad kyckling, nektarin och dillyoghurt
En riktigt fräsch sallad med grillad kyckling, som kan utgöra det matiga alternativet på din buffé. Recept och foto: Simon Bajada.
Grillade räkor med röd coleslaw
Grillade räkor på spett gör definitivt succé på vilket buffébord som helst. Räkorna kan även stekas om du inte äger en grill. Recept och foto: Simon Bajada.
Endive med sill, äggröra och inlagd rödlök
En toppeninledning på en härlig middag eller ett bra bufféalternativ. Recept och foto: Simon Bajada.
Färska bär marinerade i rosébalsamvinäger med mascarponekräm
Färska bär i marinad av rosébalsamvinäger som serveras med en söt mascarponekräm. Perfekta att förbereda och servera på en buffé eller för att avrunda en härlig middag.
Parmesanostpaj
Smakrik parmesanostpaj som passar bra som tillbehör på till exempel kräftskivan. Går även utmärkt att servera som huvudrätt till en härlig sallad.
Turrón - Spansk nougat
Ananasgranité med rosépeppar och saltrostad mandel
Chèvre- och lökmarmeladsfyllt filodegsknyte
Tomat- och mozzarellasallad
Färsk bönsallad med körsbärstomater och sardelldressing
Liten råbiff med kapris och vaktelägg
Carpaccio classico
Parmaskinka, fylld med citron- och rucolacrème
Vita bönor med basilika och tomat
Bruschetta med bönsallad
Bruschetta med tomater
Choklad- och myntaglass med apelsinmarinerade jordgubbar
Grillade grönsaker i paket
Italiensk påskpaj (Torta Pasqualina)
Ljummen mandelkaka med hallon och vaniljmascarpone
Bakade tomater med pecorino
Fikonpaj med getost och honung
Aprikos- och pinjenötschutney
En aprikos och pinjenötschutney passar utmärkt till grillade skaldjur eller fisk, men även till grillat lamm på t.ex. spett med curryris.
Chipotlesmör
Pizza med päron och gorgonzola
Pizza al Mare
Pizza Bresaola
Pizza Napoletana
Pizza Prosciutto
Pizzadeg för 6 stora pizzor
Fikon i Vin Santo med mandelgrädde
Semifreddo di Arabica
Caponata
Involtini di vegetario
Ostron med het tomatsås
Crostini
Servera dina crostinis som de är eller med valfritt pålägg. Endast fantasin får avgöra hur du äter dina crostinis.